Onlinemarknadsföring

Sociala medier – bli en vinnare och gör rätt saker i rätt kanaler vid rätt tidpunkt!

Nå dina kunder när de är som köpstarkast! Vad sägs om att tjäna pengar på din Facebooksida? Vi vet hur!

Förutom Facebook tycker vi att du bör synas på:

Twitter: Det är ett otroligt flöde som bygger på realtidskonversationer.
Instagram: Alla vet att en bild säger mer än tusen ord.
YouTube: Publicera videos och filmat material på världens största videotjänst.
Pinterest: Ett globalt nätverk av bilder som delas. Skapa olika rum för ditt företag och presentera din verksamhet i bilder.
Bevakning av sociala medier: Vet du hur dina konkurrenter syns just nu? Vad skrivs om dig och ditt företag? Vad skrivs i sociala medier om produkterna du säljer? Vi bevakar sociala medier åt dig och hjälper dig att marknadsföra din produkt i rätt kanaler.

Seo/Adwords

SEO: Det räcker inte bara med att ha en fin hemsida. Hur ska besökaren hitta den? Om du inte hittas i sökmotorerna med konkurrenskraftiga sökord finns du inte. I klartext – om du inte är bland de första – är du sist!  Vi väljer tillsammans med er ut era relevanta sökord och skapar rätt förutsättningar till en bra placering. Vi utformar texterna på din hemsida så att Google hittar dig!

ADWORDS: Stärk upp dina sökord och skaffa dig en förstaplacering på Google. Med Adwords-annonser kan du bli en vinnare. Du bestämmer budget och vi genomför arbetet med budgivning och återkopplar med statistik och information. Med hjälp av analysverktyget Google Analytics kan man på detaljnivå se var besökarna på er webbplats kommer ifrån, hur de agerar och var de sedan tar vägen.

Nyhetsbrev

Gör dina kunder och kontakter lönsammare genom att kontinuerligt hålla dem informerade om vad ditt företag erbjuder. Kommunicera med din målgrupp och dina befintliga kunder på alla plan – skicka nyhetsbrev som ett komplement till din digitala marknadsföring. Det kan vara en av de mest lönsamma investeringarna du någonsin har gjort.

Det är mycket lättare och billigare att sälja till en befintlig kund/kontakt än att hitta en ny. Ofta räcker det med ett enda avslut, för att hela kostnaden för e-postmarknadsföringen ska vara betald. Vi sammanställer dina adresser (om du har några) och hjälper dig att samla in fler. Vi väljer ett verktyg som passar dig, skriver efter dina önskemål och sätter samman till en tilltalande layout.

Bästa sajterna för dig

Det är dumt att chansa på vilka hemsidor som genererar trafik och ökar försäljningen för just din bransch. Det finns en uppsjö av hemsidor att välja mellan men det handlar om fingertoppskänsla! Vi vet vilka sajter du ska synas på för att få nya kunder!

Ett noggrant genomfört förarbete ger en stabil grund för att lyckas med din kommunikation och digitala marknadsföring. Om du dessutom mäter all trafik med hjälp av verktyg som bland annat Google Analytics så ser vi vad som intresserar dina besökare och affären är snart i hamn! Du är en vinnare.

Bannerannonsering

Annonsering skall leda till köp! Vi producerar (skriver och layoutar) era annonser som anpassas efter er budget. Få ut maximalt av annonseringen.

Kontakta Karolina på:
0734 23 28 30 eller
karolina@marknadshuset.se