Jag kan hotellbranschen – låt mig bli din hotellmarknadsförare

Kära hotellvänner – ta ett kliv framåt i den digitala utvecklingen och synka den med övrig marknadsföring .
Jag kan hotellbranschen!

Jag sätter ert signum på allt och arbetar med fingertoppskänsla och precision! Jag vet att toppservice ger nöjda hotellgäster, och nöjda gäster hälsar gärna på igen! Men hur får man en gäst att komma en gång och sedan komma åter? Det räcker inte bara med god service, en snygg hemsida eller ett tjusigt hotell. Arbetet börjar långt innan dess och slutar aldrig!

Jag frågar mig varför hotellbranschen fortfarande ligger långt efter med utvecklingen framförallt av en digital närvaro? Fram tills nu har det mestadels handlat om att göra bättre bokningssystem, eller snygg hemsida. Konkurrensen hårdnar och medför en allt större press på att nå fram i bruset. 

Jag är specialiserad på marknadsföring och har flera års erfarenhet inom hotellbranschen. Jag vet hur och var ni ska synas för att nå framgång och få fler övernattande gäster!

Ägare till Marknadshuset är före detta marknadschefen på Comwell Sverige AB, Karolina Klarqvist där Varbergs Kurort och Comwell Aspenäs ingår, samt tidigare även på Varbergs Stadshotell och Asia Spa och Arken Hotel & Art Garden SPA. Karolina har under många år arbetat med dessa fyra anläggningars starka varumärken.
Jag hjälper er att ta ett stort kliv framåt såväl on- som offline och synkar er övriga marknadsföring i alla kanaler. Konceptualisering, kampanjer eller en röd tråd? Jag ordnar hela varumärkesresan om ni önskar!