Redaktionell text


ERBJUDANDE

Reportage om era nöjda kunder

Har ditt företag nöjda kunder? Men se till att berätta om dem då! Vi intervjuar och gör reportage om dina kunder. Dessa reportage är starkare än traditionellt säljmaterial då alla argument blir invävda i verkliga exempel istället. Sedan kan era säljare använda dessa som underlag mot nya kunder och ni kan lägga reportagen på er hemsida, facebook, blogg och tryckt material.

Artiklar/pressreleaser

MarknadsHuset har utbildade journalister och kommunikatörer som är vana att skriva informativt, intressant och samtidigt säljande. Redaktionell text är något av den bästa marknadsföringen som finns. Genom personporträtt, faktareportage och intressanta vinklingar skapas köplust och trovärdighet – samtidigt som varumärket stärks.

Texter/content marketing

Content marketing innebär kort och gott redaktionellt material som publiceras i marknadsföringsyfte. I en tid där konsumenten har allt större makt över varumärken blir content marketing ett sätt att öka trovärdigheten. Vi hjälper dig att skriva säljande och bra texter på hemsidan, i pressreleaser och broschyrer.

Nyhetsbrev

Texterna i dina Nyhetsbrev är jätteviktiga. Våra journalister och kommunikatörer plockar fram det väsentliga och kan konsten att skriva kort, säljande och intressant.